Den rette gebærden på campingpladser

Den rette gebærden på campingpladser

Man er som familie blevet enige om, at man gerne vil på campingferie, så man har udvalgt sig nogle campingpladser i Vestjylland for enten at komme helt væk fra det område, man normalt bor i eller for at se et nyt område af det, man bor i, men så bare gøre det med nogle lidt andre omgivelser.

Disse pladser får man så snævret ind til en enkelt campingplads, som man gerne vil besøge, fordi man har hørt godt om den, turisterne er glade for den, og den har fået gode bedømmelser, så man pakker campingvognen og tager derud.

Desværre glemmer en del mennesker den almindelige fornuft og anstændighed derhjemme, når de tager på sådan en tur, fordi de tror, at de forlader det almindelige hverdagsliv og begiver sig hen i et fritidsliv, hvor de samme regler ikke gælder.

Man vil gerne holde ferie og have fokus på sig selv og familien end alle de andre dagligdagsting med ansvar og videre, men man glemmer så også lige, at de vil alle de andre campister også.

Så man er pludselig en masse mennesker samlet i lidt mere uvante omgivelser, og selvfølgelig skal der være plads til alle, og man forsøger at være lidt mere large og afslappet, men man skal stadig have respekt for de andre mennesker.

Dette vil sige, at hvis der for eksempel er krav på stedet om at dæmpe sig efter et bestemt tidsrum, så overholder man dette, selvom man måske ikke synes, at det passer med ens dag lige dér.

Tænk på, når du selv gerne vil sove på en campingplads, og de andre larmer midt om natten. Hav respekt for hinanden.

Dette gælder også i kiosken, fællesarealerne, vaskeområdet og videre. Man skal give plads til hinanden og hjælpe til med, at alle får en god campingoplevelse – om man så kender hinanden eller ej.