Flotte bordlamper i unikt design – find dem online

Flotte bordlamper i unikt design - find dem online
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når boligen skal indrettes på ny, og stuen måske endda helt ommøbleres, bør du overveje, hvilke lamper, der skal følge med det nye decor. Du har sikkert sat dig for, hvilken stil, du vil efterstræbe i din nye indretning, og indkøbt møbler, tæpper, gardiner og pynte genstande ud fra denne forestilling. Men hvad du bør tænke over en ekstra gang, er belysningen. Den rette lyssætning kan understrege, og samtidig bidrage til, den stil og stemning, du gerne vil lægge dig efter. Omvendt kan de forkerte lamper ødelægge det samlede indtryk, og det er da virkelig ærgerligt, hvis du har været ude og investere mange penge i lækkert møblement. Derfor bør du betragte dyre designer lamper som en investering i kvalitet – finder du de helt rigtige lamper, kan du have glæde af dem i mange år fremover. Godt design går nemlig aldrig af mode.

Tidløs elegance fra Flos med Flos Extra T bordlampen

Er du i markedet efter en super elegant, særdeles raffineret og på én gang eksklusiv og utraditionel bordlampe, bør du tage et kig på Flos Extra T bordlampen. Flos er et italiensk brand, som gennem en række af år har frembragt smukke lamper i alle typer og faconer. Kendtegnet for lamper fra Flos er, at de generelt holder en meget stilren linje, og kan passe ind i de fleste typer indretning.

Flos Extra T bordlampen er ingen undtagelse. Den meget specielle lampe, som er designet af Michael Anastassiades, består i al sin enkelthed af en rund, matsleben glaskugle, holdt på plads af en kvadratisk plade. Lyskilden er placeret i glaskuglen, og skæret reflekteres på raffineret vis af pladen, som kommer i flere forskellige farver: Aluminium, bronze og sort. Du kan finde Extra T bordlampen fra Flos samt bordlamper fra mange andre designer brands i den online shop på andlight.dk