Føl dig ikke overlegen i din brugte eller nye Audi Q3

Der er bare en usammenlignelig følelse ved at indtage føresædet bag sådan en lækker Audi Q3, som det næsten kræver en ligesindet bruger af en tilsvarende bil for at forstå.

Man kan bare kigge på hinanden, nikke og smile, og så ved man indbyrdes, hvorfor det er så fedt, også selvom bilen ikke er ny, men man har købt en Audi Q3 brugt.

Det medfører også, at når man kører på alt fra landevejen, motor-trafik-vejen og motorvejen, at man føler, man næsten ejer vejene, fordi man (heldigvis) ikke kører rundt i sådan nogle “skrammelkasser”, som de andre fører.

Specielt hvis man er en fører, der har kørt bil i mange år og endelig har fået mulighed for at eje sådan en Audi Q3, så kan man godt blive lidt kålhøgen og føle, man har mere ret end de andre til at føre sig frem på vejene – og måske tænker man endda, at man kører langt bedre bil end de andre.

Man er den type, der råber af de andre billister, at de kører forkert, mens man selv – altid – kører perfekt og problemfrit.

Det er i den sammenhæng pudsigt, at man sjældent ruller vinduet ned og roser andre kørende oprigtigt for deres kørsel.

Man skal nemlig huske på, at selvom man ejer en Audi Q3, så har alle andre med et kørekort også ret til at køre på vejene.

Og for at trafikken skal glide bedst muligt, så er der tale om, at man skal hjælpe hinanden frem og køre i takt med hinanden, så man hjælper hinanden ved at gøre plads, give tegn og alt det andet.

Det duer ikke, hvis man bare kører, som var der ingen andre på vejene.

Husk på, da du selv tog kørekort. Selvom du måske ikke kunne vente, så var der andre i dit sted, som var virkelig nervøse, og specielt med biler kan det gå helt galt, hvis man bliver nervøs på vejen.

Hjælp derfor de andre i trafikken bedst muligt.