Læs om fordelene ved Ir teknologi her

Læs om fordelene ved Ir teknologi her

Har du aldrig hørt om IR teknologi?

Det er ganske muligt, men vi tør godt gætte svagt på, at du måske har arbejdet med det før eller kender princippet bag det eller noget, der minder om det.

Forklaret på lægmandssprog, så er IR teknologi en metode til at overføre information via bølgelængder, der begår sig på det røde lys’ bælgelængde, så man udnytter de elektromagnetiske bølger til også at sende information med mellem afsender og modtager og retur om nødvendigt.

Så ret beset kan man sige, at der er tale om at sende information gennem “luften”, via bølgelængder, og hvor er det lige, at man har set den slags før?

Kan du huske i gamle dage, da man for eksempel skulle have tilsluttet de første versioner af internet? Den slags skulle gøres med kabler fra telefonstikket videre til computeren, og så kunne man ikke ringe imens.

Værst af alt var det nok, at selvom man havde et kabel direkte til nettet, så gik det stadigvæk virkelig langsomt med at være på nettet, fordi hastigheden var så langsom.

Og tænk dig så lige på et kontor, hvor der skulle tilsluttes mange internetkabler til mange computere, der så ville på nettet samtidig.

Hvis dette er fremmedsprog for dig, fordi du ikke er gammel nok til at huske det, så ved du i hvert fald, at stort set alle husstande, private som offentlige, bruger trådsløst net nu om dage.

Det er i grundprincippet det samme med IR teknologi, hvor man slipper for kabler og kan sende informationen virkelig hurtigt.

De første trådløse net var dog også ret ustabile, men langsomt og sikkert blev de mere og mere stabile.

Den slags bliver der stadig forsket i med IR teknologi for at gøre det totalt dækkende over det hele, men derfor er det stadigvæk en af de mest sikre løsninger til at sende information hurtigt – mens man slipper for alle de irriterende kabler.

Du kan meget klogere på teknologien ved at klikke videre her: http://netek.dk/