Oversigt over et spil af poker, der er nemt at gå til

Oversigt over et spil af poker, der er nemt at gå til
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du en rigtig pokerhaj, så har du sikkert slået mange af dine venner og bekendte i flere spil poker og måske indkasseret mange kontanter på vejen. Nogle mennesker kan ligefrem leve af at spille poker, fordi de er så gode til det.

Men andre vil gerne gå ind i pokerverden på en lidt mere overskuelig måde, hvor de ikke skal holde øje med særligt mange ting og da specielt ikke modspillerne og deres strategier.

Og måske er du den erfarne pokerspiller, der gerne vil nedtone alvoren og sværhedsgraden ved at spille poker ved ganske enkelt at prøve en version af poker, hvor du kun skal spille mod dealeren, og hvor der er færre kort at gøre godt med.

Vi taler simpelthen om spillet No-Flop Pineapple.

Spillet går ud på, at du får to kort udleveret, som du kan se værdien på, og så bliver der lagt to kort, der også er dine, men som du ikke kan se værdien på. Forud har du lagt et såkaldt ante bet, som du senere i spillet kan indkassere stort hjem igen ved at vinde spillet.

Der er nu mulighed for at bytte et kort eller folde, og hvis du vælger at fortsætte, skal du lægge et større bet, og så er der pludselig mulighed for at vinde stort.

Sådan fortsætter spillet, indtil alle kortene er vendt, og dealeren har tilsvarende også sine egne kort, og målet for dig er så at have en bedre hånd end dealerens.

Som du nok kan se, så foregår spillet mest i dit tempo, og du skal ikke holde øje med andre spilleres taktikker. Du skal udelukkende være god til at analyse på baggrund af kortenes værdier og slå dealeren.

Udfaldet er simpelt: Enten vinder du, og du får dine bets igen; du taber, og du mister dine beats, eller spillet er uafgjort, og dine bets bliver ført videre til et nyt spil.