Pakke.dk – nem og hurtig forsendelse til konkurrencedygtige priser

Pakke.dk – nem og hurtig forsendelse til konkurrencedygtige priser
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For både virksomheder og private er det en stor fordel at kunne bestille forsendelse af pakker online. Det er tidsbesparende at kunne vælge et fragtfirma, som tilbyder en sådan online-service, for så slipper man for at stå i kø på posthuset og ikke kende til fragtpriserne. Siden 2012 har Pakke.dk imødekommet privatkunder og erhvervskunder med en nem og hurtig service, hvor kunderne kan bestille forsendelser online. Priserne er meget konkurrencedygtige, og det er muligt at vælge mellem flere typer af forsendelser.

Flere typer af forsendelse giver fleksibilitet

Som kunde skal man blot udfylde oplysninger vedrørende den pakke, man gerne vil sende, og så kan man med prisberegneren lynhurtigt få oplyst, hvad forsendelsen vil koste, uanset om pakken skal sendes til en adresse i Danmark, et andet EU-land eller et land udenfor EU. Kunden får tre muligheder: Økonomi, Standard eller Express, og så kan kunden selv beslutte, om det skal være den billigste løsning med selv-aflevering hos PostNord, eller om det skal være en lidt dyrere løsning, hvor pakken bliver afhentet hos kunden af fragtfirmaet. Kunden skal selv udfylde og printe adressemærkat og samt evt. tolddokumenter, hvis pakken skal sendes til en adresse udenfor EU, og kunden har også ansvaret for, at bruge ordentlig emballage, så indholdet i pakken ikke falder ud under transporten.

Spar på fragtomkostningerne og få hurtig levering

Hos Pakke.dk bestræber de sig på at levere den allerbedste service til kunderne, og kunderne sparer tid og penge ved hurtigt at kunne bestille online og selv vælge, om de vil have pakken afhentet eller indlevere den selv. Den afsendte pakke kan til enhver tid spores via Track & Trace-funktionen på Pakke.dk. Leveringstiden er som regel mellem 1-5 dage. Som kunde kan man føle sig helt tryg ved, at ens pakke er i professionelle hænder fra start til slut, uanset hvor i verden pakken skal afleveres. Virksomheder, der sender mange pakker, kan uden tvivl spare penge på fragtomkostninger ved at vælge den bedste og billigste løsning hos Pakke.dk.